Provocarea lunii Decembrie – Filmuleț de prezentare al patrulei

Dimineața unei sâmbete de decembrie ne-a adus membrii patrulei împreună pentru a ne face cunoscuți. Ideile curgeau rapid și timpul era scurt. În așteptarea tuturor am pus ideile cap la cap și am început filmările. Ne-am distrat și am râs, dar am și reușit să terminăm la timp. -Chiujdea Ciprian, patrula „Știuca Săltăreața”

Activitatea de luna aceasta a fost o adevărată provocare pentru creativitatea și imaginația noastră. Deși nu am reușit să ne întâlnim cu toții în ziua în care am filmat și nu aveam nicio idee clară legată de felul în care vrem să ne prezentăm patrula eu cred că ne-am descurcat foarte bine într-un timp foarte scurt. Pe lângă faptul că realizarea clipului a fost distractiv, activitatea aceasta a fost și un exercițiu bun de „resource management” fiind obligați să găsim cel mai bun mod de a lucra cu puținul pe care l-am filmat.

Una peste alta, cred că aceasta a fost cea mai faină provocare de până acum și sper să mai primim ceva de genul la sfârșitul anului pentru a vedea cât am progresat ca patrulă. -Pascale Radu, patrula „Lamantinii Gălăgioși”

Filmulețele au fost o provocare frumoasă, amuzantă și neașteptată pentru noi. Recunosc, pentru unii, ideea de a apărea într-un filmuleț (chiar și preț de câteva secunde) a fost oarecum „înspăimântătoare”, dar aceștia au reușit să treacă de timiditate și de nesiguranță, ceea ce e un mare plus. Pe lângă asta, am petrecut mai mult timp unii cu alții, am aflat mai multe despre fiecare în parte și ne-am distrat. Deci, filmulețele au fost un „pretext” pentru depășirea limitelor noastre, pentru (auto)cunoaștere și pentru amuzament.- Ciocan Elena, patrula „Pangolinii Cutezători”

Mi s-a părut foarte interesant și amuzant . Un mod diferit față de normalul „Salut eu sunt …” . Chiar m-a captivat. -Dominteanu Radu, patrula „Mangustele Rutiere”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s